We zijn verheugd om te delen dat we onlangs aanwezig waren op de innovatiebeurs van KBC bank en verzekeringen. Het was een fantastische kans voor ons om Scopt te presenteren aan een breed publiek en de voordelen van onze innovatieve oplossingen te demonstreren.

We waren dan ook vereerd om deel uit te maken van een livestreaming die alle kernlanden van KBC bereikte, waaronder Tsjechië, Slovakije, Hongarije en Bulgarije. Het was een unieke kans om ons bedrijf en onze producten te presenteren aan een internationaal publiek en ons merk verder te versterken.

Bovendien kregen we de kans om onze producten voor te stellen tijdens een VIP-tour aan het management, waarbij de CIO van KBC België en Executive Managers KBC Group, waaronder één van de voorzitters van de raad van bestuur KBC Groep, ons vergezelden. 

Dank aan KBC bank en verzekeringen voor deze fantastische kans. Het was een onvergetelijke ervaring, kijken uit naar wat de toekomst brengt en zijn vastbesloten om ons bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier