Bij Scoptvision zijn we ons bewust van onze impact op het milieu en nemen we onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de planeet. Daarom zijn we verheugd om te kunnen samenwerken met Forest Fwd, een organisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer en het planten van bomen.

Forest Fwd organiseerde onlangs een evenement waarbij 2000 Verdienstelijke Bomen werden geplant, en wij waren erbij! Samen met top-CEO’s van bedrijven zoals Visma-Yuki, Solvay, Tiense Suikerraffinaderij en Voka, hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en ons ingezet voor een duurzamere toekomst.

We mochten een verdienstelijke boom ontvangen van Forest Fwd voor onze eigen klimaatdoelstellingen, Maar aangezien dit zo’n mooi initiatief is hebben we besloten om extra bomen te laten planten.

Als softwarebedrijf weten we dat we onze impact op het milieu kunnen beperken door middel van technologie en innovatie, maar we beseffen ook dat er actie nodig is op alle fronten om onze planeet te beschermen. Door deel te nemen aan het evenement van Forest Fwd, hopen we niet alleen onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Bij Scoptvision zetten we ons in voor een duurzame toekomst, niet alleen voor onze klanten, maar voor de hele planeet. Het planten van bomen is slechts een van de vele stappen die we nemen om dit doel te bereiken. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en hopen dat anderen ons voorbeeld zullen volgen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier