💚 Vorige week werd voor de 9e keer de trofee miK Klimaatambassadeur uitgereikt aan een Vlaams-Brabants bedrijf dat een echte pioniersrol speelt in de transitie naar duurzaam en klimaatvriendelijk ondernemen. Het initiatief is een samenwerking tussen VOKA, de kamer van koophandel en ondernemingen, en de provincie Vlaams-Brabant.

🏆 Dit jaar ging de felbegeerde titel naar All Belgian Recycling/De Meuter. Scoptvision, ons softwarebedrijf dat zich specialiseert in slimme optimalisatie software, was één van de trotse finalisten.

Wij zijn trots op de erkenning en willen blijven inzetten op een duurzame toekomst. Met onze software helpen wij bedrijven en particulieren om op een slimme manier om te gaan met energieverbruik. Door het verbruik te monitoren en te optimaliseren, dragen wij ons steentje bij aan een beter klimaat.

Wij willen ook graag onze felicitaties overbrengen aan All Belgian Recycling/De Meuter voor het winnen van de trofee miK Klimaatambassadeur. Het is mooi om te zien hoe steeds meer bedrijven zich inzetten voor een duurzame toekomst.

Daarnaast zijn we ook erg blij dat we als finalist konden bijdragen aan de opstart van de miK Klimaatambassadeur community, waar we samen met andere finalisten en Klimaatambassadeurs uit voorgaande edities kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Bekijk ook zeker het artikel van VOKA en kom er meer te weten over het MIK klimaatambassadeurschap.

#

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier