We waren verheugd om deel te nemen aan het CEMS evenement van Techlink en Volta, waar we de gelegenheid kregen om ons eigen EnergieManagementSysteem te presenteren en onze praktijkervaringen te delen. Het was geweldig om te zien hoeveel interesse er was in ons product en hoeveel mensen geïnteresseerd waren in energiebesparing en elektrificatie.

Tijdens het evenement hebben we ook veel geleerd van de andere sprekers en aanwezigen. Het was inspirerend om te zien hoe iedereen samenwerkte om een oplossing te vinden voor de huidige energieproblematiek en bij te dragen aan de energietransitie. 

Als bedrijf zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan de energietransitie en het verminderen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Ons EnergieManagementSysteem is daar een voorbeeld van en we zijn er trots op dat we het op het evenement konden presenteren.

We willen graag Techlink en Volta bedanken voor het organiseren van dit geweldige evenement en voor de kans om ons bedrijf en onze producten te presenteren. We zijn ook dankbaar voor de steun van Start it @KBC en IncubaThor, die ons hebben geholpen om ons bedrijf te ontwikkelen en te groeien.

We kijken ernaar uit om onze producten verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de energietransitie. Samen kunnen we een verschil maken en een duurzamere toekomst creëren voor ons allemaal.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier