Scoptvision stond op 16 juni 2022 op het Smart Hub Cleantech event in het Provinciehuis van Leuven. Het evenement was georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant en Voka en trok tussen de 80 en 150 buitenlandse posthoofden van FIT (Flanders Investment & Trade) aan. FIT vertegenwoordigt Vlaamse bedrijven in het buitenland om hen te helpen hun internationalisatie strategie uit te rollen.

Smart Hub Cleantech focuste op de thema’s energie, water en materialen en bood verschillende programma’s aan voor de FIT-posthoofden om kennis te maken met de meest innovatieve bedrijven van de provincie. Scoptvision was uitgenodigd om deel te nemen aan het seminarie over energie en een pitch te geven over onze slimme optimalisatie software.

Tijdens de workshop Energie presenteerden we samen met Extraqt, Solhyd en Turbulent onze innovatieve oplossingen voor energie-optimalisatie. Na de presentaties waren er demo’s en konden de FIT-posthoofden meer te weten komen over onze producten en diensten.

Scoptvision had ook de gelegenheid om een pitch te geven en zich voor te stellen aan de FIT-posthoofden. Onze slimme optimalisatie software trok veel interesse en we kregen veel positieve feedback over ons product.

Het Smart Hub Cleantech event was een unieke kans voor Scoptvision om onze innovatieve oplossingen te presenteren aan een groep van 30 eminente Vlaamse vertegenwoordigers uit alle windstreken. We zijn blij dat we deze kans hebben gekregen en willen graag FIT en de provincie Vlaams-Brabant bedanken voor het organiseren van dit geweldige evenement.

Bent u geïnteresseerd in onze slimme optimalisatie software of wilt u meer te weten komen over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier