Commercieel kan Scoptvision drie belangrijke troeven uitspelen: krachtige algoritmes, real time metingen en merkonafhankelijkheid. “Onze algoritmes kunnen de impact van een groot aantal parameters berekenen”, vervolgt Kristof. “Die stellen ons in staat om de productie en het verbruik van hernieuwbare energie te voorspellen. De controller in de woning van de gebruiker kan rechtstreeks de energieconsumptie volgen en monitoren. Ons grootste competitief voordeel is dat we merkonafhankelijk verschillende fabricanten kunnen integreren. Dat onderscheidt ons van de producenten van laadpalen, batterijen en zonnepanelen die enkel binnen hun eigen ecosysteem kunnen opereren”.

Kristof Borgions

Founder & CTO Scoptvision

100% energie ontzorging met een duurzaam karakter. Het is mogelijk !

📢 Deze maand verscheen er een artikel over Scopt in Connecting, het magazine van de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven. 🎓🔬
Enige tijd geleden gaf onze CTO Kristof Borgions (zelf een alumnus van de KU Leuven) een kort interview over onze Scopt-applicatie.
Bij Scopt geloven we sterk in onze merkonafhankelijke optimalisatie software. In combinatie met een slim algoritme geven we onze klanten zo veel meer flexibiliteit en kunnen we snel anticiperen op de veranderende energiemarkt.

 

Lees het volledige artikel hieronder:
Ondernemerschap door de ogen van Kristof Borgions

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier