ScoptVision zal aanwezig zijn op de microbeurs en zal pitchen tijdens de pitchingsessies. Mis deze kans niet om kennis te maken met onze innovatieve producten en projecten!

Lars Cappelle

Founder & CEO Scoptvision

Het afgelopen jaar heeft ons eens te meer duidelijk gemaakt hoe bepalend energie en het klimaat zijn in ons leven. Dat belang gaat alleen maar toenemen, want Europa heeft met Fit for 55 ambitieuze klimaatdoelstellingen klaarliggen. Daarom duiken we op 30 mei helemaal in het onderwerp:
⚡ Waar staan we vandaag al en waar gaan we morgen naartoe?
⚡ Welke innovatie is hiervoor nodig en welke samenwerking zal hiertoe leiden?

Reserveer je plaats via de website van Embuild Vlaanderen ➡️ KLIK HIER

Wat mag je verwachten? Een plenaire intro met sprekers van Fluvius, Embuild, flux50, Vlaams Energie- en Klimaatagentschap en VREG I Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, die je meeneemt in het verhaal over de innovatie die we nodig hebben om ons aan te passen aan het klimaat.

Een pitching sessie en microbeurs waarbij je kennis maakt met onder andere Bert Samyn (Recticel Insulation België), Christophe Van den Eynde (Viessmann Belgium), Rob van Dun (Calculus), Lars C. (ScoptVision), Johan Vangrunderbeek (EDIH-EBE), Ighor Van de Vyver (Stad Mechelen) en Marc Vermeeren (Flux50/ Meric Project) Drie workshops die je wegwijs maken in:

👉 het bouwproces tot integraal renoveren van het gebouwenpark,

👉 de technische oplossingen,

👉 de acceleratie door collectieve systemen.

 

Een plenair slot met Frederik Loeckx (flux50), Marc Dillen (Embuild Vlaanderen) en Kris Van Dingenen (Techlink), gemodereerd door Goedele Wachters. Afsluiten doen we met een netwerkreceptie met een drankje en een hapje.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Klik hier