Start met visualisatie

De meest laagdrempelige oplossing is onze visualisatie licentie. Deze zorgt ervoor dat klanten inzicht en controle krijgt in hun energieverbruik en dat jij iedereen met een digitale meter een oplossing kan aanbieden.

Nadat de Scopt dongle is geïnstalleerd krijgen we realtime data binnen van de digitale meter en kan Scopt zijn werk beginnen doen in de app.

 

 

Sensibilisering

De kracht van visualisatie is niet te onderschatten.

Veel klanten hebben geen enkel idee hoeveel ze betalen voor energie, wat hun piekverbruik is en ze weten al helemaal niet wat de mogelijkheden zijn van optimalisatie.

Daarom is het voor eindgebruikers vaak interessanter om eerst een goede monitoring te krijgen. Ze krijgen hier tips om hun verbruik te beperken, maar zien vooral wat de mogelijkheden zijn als ze hun installatie zouden laten optimaliseren.

Welke voordelen heeft dat voor u?

USP naar eindklanten

Je kan bij een simpele aanbieding in je bestaande propositie extra inzicht geven in mensen hun energieverbruik met deze tool.

Installatie informatie

Doordat je informatie hebt over het energieverbruik kan je klanten veel beter adviseren in hun investeringen.

Upsell mogelijkheid

Je hebt geen installateur nodig voor de installatie. De dongle kan zelf geïnstalleerd worden door een eindgebruiker. De dongle kan opgestuurd worden met de post.

Een modulair EMS

Zoals gezegd kunnen eindgebruikers zeer laagdrempelig instappen door het gebruik van onze Scopt dongle.

Eens deze is geïnstalleerd bestaan er verschillende licentiemodules op basis van de noden van de klant. En dat is nodig, want nog niet iedereen ziet meteen de meerwaarde van optimalisatie omdat het allemaal nieuw is.

Je kan bijvoorbeeld starten met visualisatie, om enkel inzicht te krijgen in het energieverbruik van een installatie. later kan je alsnog makkelijk upgraden naar een abonnement voor het optimaliseren van je laadsessies.